För att digitaliseringen ska gå framåt är det först nödvändigt att se till att det finns en rikstäckande internettäckning med höga överföringshastigheter. Detta arbete utförs under parollen bredbandsutbyggnad, vilket innebär att dra fiberoptiska kablar.

Med denna typ av kabel kan stora mängder data överföras och laddas snabbare. Högpresterande bredbandsnät är en förutsättning för ekonomisk tillväxt och är numera relevanta i många applikationer och områden i det dagliga livet. Dessutom har bredbandsnät blivit en viktig faktor för företag när de ska välja plats. Bra nätverk gör regioner attraktiva eftersom information och kunskap kan utbytas snabbare.

Våra HELUCOM® fiberoptiska kablar erbjuder hög överföringshastighet, låg försvagning trots krokiga vägar, inga elektromagnetiska problem och små dimensioner med låg vikt. HELUCOM®-kablarna är lika robusta som de kända kopparkablarna och tillverkas i enlighet med standarderna och föreskrifterna i DIN VDE 0888. Anslutningstekniken är för såväl de fiberoptiska nätverk som fiberoptiska kalbar av avgörande betydelse. Användningen av fibersvans, anslutningskablar, pluggar, kopplingar, skarvboxar och kopplingsdosor gör optiska fiberkommunikationssystem kompletta.

Vi har kabellösningar inom alla användningsområden, inklusive förmonterade fiberoptiska kablar. Vi utför monteringar av alla vanliga stickpropps- och kabeltyper med kort varsel. Den enkla installationen av våra plug and play-system kommer att spara tid och pengar.

Har du några frågor?

Kontakta oss! Vi ser fram emot att hjälpa dig och tillsammans identifiera de bästa produkterna till just ditt specifika behov.