Numera bedrivs allt mer forskning kring nya energikällor som förväntas täcka en del av världens energibehov på ett hållbart sätt. Olje- och gasindustrin är dock fortfarande den viktigaste industrigrenen när det gäller att möta den befintliga globala efterfrågan på energi. Dessa industrier finns på många olika platser runt om i världen. Vare sig det är i djuphavet eller på land, i den stormiga och kalla Nordsjön eller i varma Saudiarabien. Vi på HELUKABEL har kablar och rörledningar som klarar av alla olika yttre förhållanden.

Med HELUKABEL har du rätt partner vid din sida för dina projekt inom olje- och gasindustrin. Vi har de rätta produkterna och lösningarna för offshoreprojekt på borrplattformar, fartyg eller produktionsplattformar, såväl som för onshoreprojekt i raffinaderier och petrokemiska anläggningar.

För att möta de olika villkoren och kraven inom de olika användningsområdena erbjuder vi kablar, ledningar och kabeltillbehör med olika godkännanden såsom De Norske Veritas (DNV), Germanischer Lloyd (GL), American Bureau of Shipping (ABS) och många fler.

Har du några frågor?

Kontakta oss! Vi ser fram emot att hjälpa dig och tillsammans identifiera de bästa produkterna till just ditt specifika behov.