Automationsbranschen växer stadigt. Trender som digitalisering och industri 4.0 erbjuder ett brett utbud av möjligheter och orsakar snabba förändringar i branschen. Som ett resultat av detta ökar graden av automatisering i fabrikerna kontinuerligt och expanderar till fler och fler områden – automationsteknik blir en nyckelteknologi. Automatiseringen av mätning, styrning och reglering av anläggningar innebär vanligtvis att produktiviteten och lönsamheten höjs. Samtidigt avlastas och skyddas människor från farligt och fysiskt krävande arbete. Dessutom kan hög kvalitet och tillförlitlighet upprätthållas genomgående. Alla komponenter som används måste därför uppfylla de högsta kraven vad gäller hastighet, precision och tillförlitlighet. Samtidigt ska komponenterna, inklusive kablar, ledningar och tillbehör kunna motstå höga mekaniska och dynamiska påfrestningar.

Som världens ledande tillverkare av kablar och ledningar för automationsteknik är vi den idealiska partnern när de högsta kraven ställs på transmission av signaler och energi. Vi erbjuder produkter som passar din applikation inom följande områden:

  • Motor-, servo-, feedback- och hybridkablar (enkelkabelteknik)
  • Robotkablar
  • Enkelledare och styrkablar
  • BUS- och datakablar
  • Industriella Ethernet-kablar

Oavsett om det är en flexibel kabel för fast installation eller för enstaka rörelser, med UL/CSA-godkännande eller enligt NFPA 79, erbjuder HELUKABEL den optimala kabellösningen.

Har du några frågor?

Kontakta oss! Vi ser fram emot att hjälpa dig och tillsammans identifiera de bästa produkterna till just ditt specifika behov.

Lösningar för industriell automation