Inget ljud? Ingen föreställning.

Vi förser arrangörer med lösningar som ser till att festen eller evenemanget kan fortsätta. Våra kablar har under många år säkerställt smidig verksamhet på Europas ledande musik- och teaterscener. Dessutom används våra kablar vid stora evenemang samt inom professionell tv-, radio- och studioteknik. Med våra varumärken HELUSOUND, HELULIGHT och HELUEVENT garanterar vi det perfekta ljudresultatet, ljuseffekter utöver det vanliga och enastående bildkvalitet. Vi erbjuder högkvalitativa, samordnade kabellösningar direkt från vårt lager eller så utvecklar vi en kabellösning specifikt för din utmaning. Vårt utbud inkluderar kablage för ljus-, ljud- och kamerateknik samt för övervaknings- och säkerhetsteknik, styr- och reglerteknik, pyroteknik och strömförsörjning.

Vårt kabelprogram innefattar kablar för inom- och utomhusapplikationer och garanterar hög överföringskvalitet för fasta installationer eller mobil användning. Utöver standardprodukter som den digitala HELUSOUND-ljudkabeln eller HELULIGHT DMX-kabeln, erbjuder HELUKABEL även kablar och ledningar utvecklade efter kundens specifikationer. Vi erbjuder exemplevis HELUEVENT HYBRID som kombinerar bild, ljud och kraftöverföring och används för till exempel kabeldragning i redigerings- och mixerkonsoler eller kameror med flera utgångar. Endast genom en optimal kemisk sammansättning av manteln och isoleringsmaterialen kan kabeln vara mycket flexibel - en speciell egenskap hos hybridkablar. Den perfekta kabel för det tillverkades i vår anläggning i Windsbach. Den är dessutom halogenfri, innehåller flamskyddsmedel samt kan användas utomhus.

HELUEVENT Multicore Load Cable för studioproduktioner utvecklades i samarbete med ZDF (Zweites Deutsches Fernsehen). Den innehåller flamskydsmedel och kommer i form av kabelvinda och är halogenfri. I sortimentet finner du även kedjekompatibla koaxialkablar som kan appliceras där kedjor används och där det sker antingen bildöverföring eller radiosignaler.

Har du några frågor?

Kontakta oss! Vi ser fram emot att hjälpa dig och tillsammans identifiera de bästa produkterna till just ditt specifika behov.