Stockholm Solenergi - gott rykte i en tuff bransch

Solenergisektorn i Sverige har genomgått en imponerande tillväxt under de senaste åren. Från 55 000 solcellsanläggningar 2022 till hela 96 000 under 2023. Tak för tak, grannskap efter grannskap har vi sett en väldigt tydlig trend. Denna dynamiska utveckling drivs av flera faktorer: reducerade kostnader, den alltmer centrala energidebatten och en växande miljömedvetenhet. Branschorganisationer som Svensk Solenergi spelar också en kritisk roll genom att proaktivt höja kunskapsnivån och installationskvaliteten för att både tillgodose den ökande efterfrågan och säkerställa branschens fortsatta expansion. Stockholm Solenergi utmärker sig som en framstående aktör i denna snabbväxande bransch.

Solcellspaneler på tak
Mikael Sjödén tog oss till ett av deras senaste projekt i Järfälla.

”Jag kan inte minnas att jag någonsin fått vänta på en leverans” - Mikael Sjödén på Stockholms Solenergi

Stockholm Solenergi installerade sin första anläggning 2015 och expanderar kraftigt under de senaste 2 åren. Företagets anseende på marknaden sticker ut; kunderna uppfattar dem som verkliga perfektionister, ett omdöme som talar volymer om deras kvalitetsfokus och yrkesskicklighet. Vi är väldigt glada och stolta över att Stockholm Solenergi har valt HELUKABEL som deras leverantör av solcellskablar och tillbehör.

I denna snabbväxande bransch är det av största vikt att upprätthålla ett gott rykte och kunna hålla en hög kvalitet på sina tjänster. En avbrott i leveranskedjan kan få allvarliga konsekvenser, från försenade installationer till missnöjda kunder vilket i sin tur skadar företagens rykte.

"Leveranskedjan är enormt viktig för oss för att kunna ge den servicen vi önskar att ge" berättar Mikael Sjödén på Stockholm Solenergi. En av anledningarna till att Stockholm Solenergi valde HELUKABEL som sin leverantör var just tillgängligheten. ”Jag kan inte minnas att jag någonsin fått vänta på en leverans från HELUKABEL” fortsätter Mikael.

Med sin imponerande tillväxt har Stockholm Solenergi insett vikten av hållbar expansion för att fortsätta vara framgångsrika och behålla hög kundnöjdhet.

"Vår ambition är att erbjuda ännu bättre service till våra kunder, och vi lägger därför stor vikt vid att etablera processer, riktlinjer och rutiner för att effektivisera vårt arbete" förklarar Mikael. Denna strategi är inte bara en investering i företagets framtid utan även i den fortsatta utvecklingen av solcellsinstallationer.

Mikael berättar även om att branschorganisationer som Svensk Solenergi spelar en kritisk roll genom att proaktivt höja kunskapsnivån och installationskvaliteten för att både tillgodose den ökande efterfrågan och säkerställa branschens fortsatta expansion.

Solcellsbranschen är en sektor som är här för att stanna, och det är inspirerande att bevittna vilka ansträngningar företag som Stockholm Solenergi gör för att upprätthålla sitt goda rykte och säkerställa sin position på en konkurrensutsatt marknad. Genom att konsekvent prioritera kundtillfredsställelse och samarbeta med pålitliga leverantörer som HELUKABEL, lyckas de leverera solcellsinstallationer av högsta kvalitet och effektivitet.

Besök Stockholm Solenergi genom att klicka här.

Kontakta oss

E-post: info@helukabel.seHELUKABEL AB
 Spjutvägen 1
Telefon: +46 8 55 77 42 80175 61 Järfälla

tillbaka