HELUKABEL Sverige besöker huvudkontoret i Tyskland

För en tid sedan begav sig hela vårt team på en minnesvärd resa till vårt huvudkontor i Tyskland. Resan präglades av en härlig kombination av nöje och seriösa diskussioner med våra tyska kollegor om framtid och de mål vi strävar efter att uppnå.

Teamet på HELUKABEL Sverige framför huvudkontoret i Tyskland

  • HELUKABEL Sverige på flygplatsen påväg till Tyskland
  • Helukabel Sverige i Stuttgart första kvällen
  • Helukabel Sverige och vår tyska kollega
  • Runtvandring på huvudkontoret
  • Runtvandring på logistikcentret

Resan var frukten av vårt gemensamma och uppnådda mål, nämligen att öka vår omsättning med 50 procent. Som team har vi gjort betydande insatser genom att upptäcka och implementera nya rutiner och processer, förbättra vårt arbetsflöde och utforska nya arbetssätt. Hela tiden med stark fokus på att ha nära kontakt med kunden, vara nyfikna och förstå kundernas behov i grunden.

För några i vårt team var det första gången på det tyska huvudkontoret. Att bevittna HELUKABEL:s omfattning och det centrala lagret, där kablar och tillbehör skickas ut till hela världen, var verkligen en oförglömlig upplevelse.

- Det bästa med resan var att vi alla uppnådde detta som ett team. Vi nådde vårt mål tillsammans, och vi var i Tyskland som ett enat team. Det är verkligen värmande att dela den här upplevelsen med varandra, konstaterade Robin Forstner.

Resan har även satt en högre ambitionsnivå. Nu riktar vi vår blick mot framtiden, och vårt nytänkande syns i hur vi ständigt strävar efter att förbättra och utveckla våra tjänster. Vi vill vara nära våra kunder och förstå deras behov bättre än någon annan inom vår bransch.

- Denna resa har på något sätt höjt ribban för vår ambition. Det känns som att vi ökar takten och trycker på gasen i botten, nu kör vi, utropade Egle.

Denna aktivitet har gett vårt team nya krafter att sikta högre och arbeta ännu mer samspelt när vi navigerar den spännande vägen framåt. Med nyfunnen entusiasm och en gemensam vision är HELUKABEL redo att sikta ännu högre, alltid jobba nära våra kunder, vara nytänkande i våra metoder och kunniga inom vår bransch och våra kunders behov.

tillbaka