HELUKABEL firar rekordtillväxt

HELUKABEL firar två år med Robin Forstner som VD samt en rekordtillväxt. Under Robins ledarskap har företaget nått en ökning i tillväxt på 50 procent.

[Järfälla, 27-10-2023]

Sedan Robin Forstner tillträdde rollen som VD på HELUKABEL har företaget nått en procentuell ökning på 50 procent.

"Vår framgång grundar sig i vår djupa förståelse för kundens behov. Vi strävar alltid efter att vara den bästa partnern för våra kunder, oavsett om det rör sig om logistik, bemötande eller att hitta den bästa kabellösningen. Vi är flexibla och ödmjuka, och vi tar detta gemensamma uppdrag på största allvar" säger Robin Forstner, VD på HELUKABEL.

Trots att HELUKABEL funnits i Sverige sedan 1991 är det inte så många som känner till om företaget och deras produktutbud.

För två år sedan var jag den fjärde anställda, nu är vi åtta skickliga personer med olika erfarenhets- och kompetensområden som är hungriga att dela samma vision om att vara den ledande konsulterande partner inom informations- och kraftöverföring.”

Robin tillträdde rollen som VD i augusti 2021. Han har en gedigen meritlista från flera ledande befattningar inom branschen, framför allt inom affärs- och produktutveckling samt förändringsarbete.

Om HELUKABEL:

I mer än 40 år har den globala HELUKABEL varit ett av de mest framgångsrika och innovativa företagen inom kablar och kabellösningar. Företaget strävar efter att vara den bästa partnern för sina kunder och erbjuder skräddarsydda lösningar för att möta deras unika behov. Med en stark intern kultur och en passion för innovation är HELUKABEL redo att möta framtidens utmaningar.

För mer information, vänligen kontakta:

Egle Dambrauskaite egle.dambrauskaite@helukabel.se +46 8 55 77 42 90
tillbaka