HELUKABEL ingår ett partnerskap med 3M

HELUKABEL inleder ett samarbete med 3M, och kommer nu att erbjuda delar av 3M:s sortiment inom produktkategorin el från sitt lager i Järfälla, Stockholm. Denna utveckling innebär snabbare leveranser och kvantiteter efter kundens behov inom bland annat produktkategorierna kabelavslut, skarvar och kontakter.

Denna förändring är av stor betydelse för elbranschen där tidseffektivitet ofta är en kritisk faktor. Möjligheten att snabbt få tillgång till nödvändiga material utan minimiorderkrav kommer att underlätta planering och genomförande av projekt.

”Detta var ett naturligt steg för oss. Det är i linje med vår vision och våra kärnvärderingar på HELUKABEL. Vi strävar alltid efter att vara nära våra kunder, hjälpa med vår expertis och upprätthålla en nyfikenhet som driver innovation. Genom detta partnerskap förverkligar vi dessa principer på ett konkret och meningsfullt sätt," säger Robin Forstner, VD på HELUKABEL.

Samarbetet mellan HELUKABEL och 3M är ett exempel på hur företag inom branschen kan arbeta tillsammans för att förbättra service och tillgänglighet för kunderna.

"HELUKABEL har spetskompetens inom OEM, håller en hög servicegrad och snabba leveranser. Vi kom fram till att vi tillsammans kan erbjuda en helhetslösning till slutanvändaren, säger Pär Lihufvudh, Sales Executive på 3M.

Om HELUKABEL:

I mer än 40 år har den globala HELUKABEL varit ett av de mest framgångsrika och innovativa företagen inom kablar och kabellösningar. Företaget strävar efter att vara den bästa partnern för sina kunder och erbjuder skräddarsydda lösningar för att möta deras unika behov. Med en stark intern kultur och en passion för innovation är HELUKABEL redo att möta framtidens utmaningar.

För mer information, vänligen kontakta:

Egle Dambrauskaite egle.dambrauskaite@helukabel.se +46 72 089 43 13

tillbaka