HELUKABEL etablerar ett dotterbolag i Irland!

Lokalnärvaro säkerställer en mer heltäckande service och kortare leveranstider

HELUKABEL-gruppen fortsätter att växa: HELUKABEL Irland grundades i början av året. Med denna kontors- och logistikplatsen som alldeles snart är igång i huvudstaden Dublin kommer HELUKABEL kunna förse sina kunder över hela landet med kablar, ledningar och tillbehör ännu snabbare och ännu mer pålitligt.

"Våra kunder kan förvänta sig en ännu mer heltäckande service samt kortare svars- och leveranstider i framtiden"

HELUKABEL finns nu i 39 länder runt om i världen. "Vårt mål är att etablera det världsberömda varumärket HELUKABEL på Irland och att på ett hållbart sätt utöka vår position på denna spännande marknad", säger Geoff Byrne, VD för det nya dotterbolaget."Vi ser fortfarande stor potential här inom många industrisektorer och särskilt inom förnybar energi, vi är glada över att få en kvalitetstillverkare till den irländska marknaden."

Kablar och ledningar för vindkraft och solcellssystem har varit en styrka för företaget under många år. "Våra kunder kan förvänta sig en ännu mer heltäckande service samt kortare svars- och leveranstider i framtiden", tillägger Geoff. Den lokala närvaron är en avgörande fördel när det gäller speciella krav eller kundspecifika lösningar. HELUKABEL Irland är redan den andra expansionen av koncernen på sistone: För bara några veckor sedan tillkännagav specialisten etableringen av ett dotterbolag i Marocko.

tillbaka