Högkvalitativa kablar för solcellsprojekt

PVO International sköter upphandlingen för storskaliga solenergiprojekt över hela Europa och förser sina kunder med alla komponenter som krävs för konstruktion av solcellsanläggningar – inklusive kablar, som de helst köper från HELUKABEL. Hög kvalitet, tillgänglighet, korta leveranstider och en utmärkt service som kännetecknas av flexibilitet gör HELUKABEL till deras favoritleverantör.

Solcellskabel

PVO International, inköpspartner för storskaliga solenergiprojekt, förlitar sig på kablar och ledningar från HELUKABEL. (Källa: PVO International)

Övergången till förnybar energi är en av de viktigaste stegen för att bekämpa klimatförändringarna likväl är solenergi en av nyckelteknologierna i denna kamp. Det är just det som PVO International brinner för. Med huvudkontoret i Rosmalen i Nederländerna är de ett av Europas ledande företag när det gäller upphandling av solpaneler, växelriktare, batterier, laddstationer, kablar och monteringsmaterial för solenergiprojekt. PVO står för hela upphandlingsprocessen för sina kommersiella kunder och erbjuder optimala logistiklösningar vid sidan av utmärkt service. År av erfarenhet, djup marknadskännedom och ett omfattande leverantörsnätverk är det som kännetecknar dem.

KVALITET OCH TILLGÄNGLIGHET ÄR AVGÖRANDE FÖR KUNDERNA

"Det är särskilt viktigt för oss att alla produkter vi erbjuder till våra kunder uppfyller höga kvalitetskrav", beskriver Jan-Willem Jansen, Operational Buyer på PVO International. "Det är så vi hjälper våra kunder att säkerställa långvarig funktionalitet i deras solcellssystem."

Som distributör installerar alltså inte PVO systemen själva, likväl ser de till att alla komponenter de levererar är enkla att installera för att effektivisera kundernas verksamhet. Deras kunder uppskattar även deras tillgänglighet – och naturligtvis ett attraktivt pris.

"Vi har ständigt nära kontakt med våra leverantörer för att få rätt material till våra kunder till de bästa villkor", förklarar Jansen. "Vi förlitar oss på långsiktiga partners som uppfyller våra höga krav." När det kommer till de kablar som krävs för att koppla solpaneler föredrar PVO att räkna med HELUKABEL: specialisten på elektrisk anslutningsteknik tillhandahåller bland annat SOLARFLEX-X DC-kablar som används som anslutning mellan de enskilda solcellsmodulerna och för att koppla växelriktarna. Dessutom tillhandahålls även AC-kablar, jordkablar och datakablar.

En bild av huvudkontoret på PVO-International
PVO International sköter upphandlingen för storskaliga solenergiprojekt över hela Europa och förser sina kunder med alla komponenter som krävs för konstruktion av solcellssystem. (Källa: PVO International)

ETT FRAMGÅNGSRIKT SAMARBETE SEDAN 2017

"Vi har arbetat med HELUKABEL sedan 2017", minns Jan-Willem Jansen. "Vi uppskattar särskilt den tydliga och snabba kommunikationen mellan våra företag ".

Jansen lyfter också fram de korta leveranstider som HELUKABEL säkerställer tack vare sitt internationella och toppmoderna logistiknätverk. "Ännu mer, kvaliteten är alltid hög med HELUKABEL: om vi till exempel behöver kablar som är certifierade enligt Construction Product Regulation (CPR) för ett specifikt land kan vi få dessa utan problem."

Omfattande tester, utförda av HELUKABEL i deras testlaboratorium, är nyckeln för att säkerställa att kablarna på ett tillförlitligt sätt tål belastningarna i praktiken.

HELUKABELs utmärkta service som kännetecknas av flexibilitet värderas också högt av Jansen. "Vi vet att vi alltid kommer att hjälpas åt, även med sista minuten-beställningar och speciella önskemål", understryker han. "Våra kunder är helt nöjda med HELUKABELs produkter - och när de är så är vi det också."

Porträtt av Jansen
Jan-Willem Jansen, Operativ inköpare på PVO International (Källa: PVO International)

Läs mer om PVO International här: www.pvo-int.com

tillbaka