Senaste tillskottet på HELUKABEL

Albin är vår senaste och väldigt lyckade rekrytering på HELUKABEL. Sedan januari 2022 är han regionsäljare med ansvar över regioner väst och syd. – Det var dags för någonting nytt och när möjligheten dök upp kändes det rätt från början, säger vår nya säljare Albin Tisell.

Han är född och uppvuxen i en mysig liten by Bunn utanför Gränna. Efter sex år som elektriker kände han att det var dags för någonting nytt. HELUKABEL sökte efter en ny säljare med erfarenhet inom kablar, el och installation.

– Kabel är en del av vardagen när man jobbar som elektriker, så grundkunskaperna fanns redan där, sedan var jag också sugen på att testa någonting nytt. Det kändes helt enkelt rätt när möjligheten till jobbet dök upp.

Albin trivs väldigt bra i sin nya roll. Han gillar att få komma ut och träffa människor.

– Det är ett rent nöje att hjälpa kunderna att hitta en produkt och hjälpa till hela vägen från projektering till färdig installation.

Resultatfokuset är tydligt, sedan Albin blev en del av oss har vi på HELUKABEL haft det bästa kvartalet hittills. Han har som mål att ta HELUKABEL till nya nivåer.

– Expertisen som finns inom bolaget är en fantastisk tillgång. Vi gör ett bra teamarbete, behovet för kablar på den svenska marknaden är stort och till skillnad från tidigare är vi mer operativa nu vilket gladeligen börjar ge frukt, forsätter Albin.

Det här är däremot inte vår sista rekrytering för i år. Vi söker kontinuerligt roller inom bland annat försäljning och supply chain.

– Vi befinner oss i en väldigt spännande fas av vår företagsutveckling, säger Robin Forstner, VD.

Vi välkomnar Albin och ser fram emot att se vad vi kan åstadkomma tillsammans!

tillbaka