Raka vägen till rätt kabel

Lansering av produktsökare på HELUKABEL.

Med ett sortiment på över 33 000 lagervaror kan det ibland vara svårt att snabbt hitta rätt kabel. Vi på HELUKABEL har därför utökat vår närvaro online med en produktsökare. Verktyget har tydlig struktur och intelligenta filter- och sökfunktioner som gör det enklare och snabbare för dig som kund att hitta den perfekta kabeln.

https://shop.helukabel.com hittar du omfattande information om alla produkter och produktgrupper. Verktyget är designat för användarvänlighet, du kan använda rullgardinsmenyerna eller sökfältet för att hitta en lämplig produkt på nolltid och på flera sätt. Du kan dessutom filtrera bland produkterna och exempelvis endast söka efter kablar och ledningar med vissa tvärsektioner, mantelmaterial eller godkännanden. Sökandet bli helt enkelt enklare och snabbare.

Den nya produktsökaren är för närvarande endast tillgänglig på engelska och tyska, men en svensk version är inte långt bort. Dessutom planeras en beställningsfunktion, den kommer möjliggöra för dig att köpa dina utvalda artiklar när som helst med bara ett klick.

Är du nyfiken på vår nya produktsökare? Den finns tillgänglig redan nu på https://shop.helukabel.com. Kontakta ecommerce@helukabel.de om du har några frågor eller förslag på förbättringar.

tillbaka